Kıyafetle sürtünme ile hamile kalınır mı ?

Kıyafetle sürtünme ile hamile kalınır mı ? birçok evli çift yıllarca cinsel ilişkiye giriyor ve gebe kalamıyor, üstelik yapılan incelemelerde hem erkeğin hemde kadının üreme sistemleri normal görünüyor, siz elbise üzerinden sürtünerek gebe kalıyorsanız size bravo demek lazım :) Sperm hücreleri upuzun kuyruğu olan ve boyutuna oranla Donald Trump'ın Suriye'ye atmayı düşündüğü füzelerden bile hızlı yol alan tek hücreli canlılardır, çatlamış yumurtaların yaydığı kimyasal kokuyu nasıl algıladıkları o yöne doğru haraket kararları verdikleri hala bilinmiyor, ama vajinanın asidik ortamı ve collum uterinin mucus tünellerinden geçmek dahil nerdeyse 20 cm kadar yol gidebildileri bir gerçek, bunu nasıl yapıyorlar inanmazsınız, en önde delici bir matkap görevi gören kısım hemen arkasında ulaştırılacak şifreyi içeren dna bölümü ve boyun kısmında kuyruğa itici gücü veren enerji yüklü bölüm bulunuyor ve müthiş güçlü bir kuyrukla yola çıkıyor, birkaç tane olsa yine iyi nerdeyse 70 milyon sperm aynı hedefe doğru koşuyor, sadece birisi yumurtayı delip şifresini enjekte edebilecek. Bu durumda sperm hücrelerinin kumaş dokusundaki ipliklerin arasından ıslak ortam varsa geçmeleri mümkün gibi görünüyordu, tabiki normal cinsel ilişkiye göre çok daha düşük bir ihtimal ama şu gerçeği unutmayın, spermler kuru ortamda ilerleyemezler, mutlaka sıvı gerekir.

Sürtünme yolu ile kızlık zarının bozulduğuna sık sık şahid oluyoruz ayrıca çıplak sürtünmelerde gebelik olaylarıda fazlaca karşımıza çıkıyor ve kürtaj talebi ile geliyorlar, çok daha nadir kilot, eşortman, pantolon üzerinden sürtünüp gebe kalanlara denk geliyoruz. Bu konuda idrarda gebelik testi yaparak durumu kontrol edebilirsiniz, zaten siz gebe kaldıktan sonra bu elbise üzerinden olmuş veya sürtünme ile olmuş pek bir önemi kalmıyor, doğurup doğurmayacağınız konusunda karar verdiğinizde artık rotanız netleşmiş olur.

Kıyafet üzerinden sürtünme ile gebe kaldığınız durumlarda normal cinsel ilişki ile gebe kalmış gibi sürece devam edip bebeği dünyaya getirebilirsiniz, ilave bir risk içermez, döllenme ve gebelik süreçleri evet veya hayır sistemi ile çalışır.

Sürtünme ile kızlık zarı bozulduğu zaman aynı zamanda gebelikte olabilir, sizi şaşırtan çift sürpriz olur belki ama adet gecikmeniz 4 günü aştı ise mutlaka bir eczaneden gebelik testi alarak hamile olup olmadığınızı kontrol ediniz.

Popüler Yayınlar