Sürtünme yoluyla zevk suyundan hamile kalınır mı ?

Gebeliğin ortaya çıkması için tam birleşmeli bir cinsel ilişki şart değildir spermin bir şekilde vajina girişine bulaşması bile gebelik sebebi olabilir, peki sürtünme yoluyla zevk suyundan hamile kalınır mı dersiniz ? yani hiç sperm boşalması olmadan sadece penis ereksiyonu sonucu gelen şeffaf kaygan prostat sıvısı vajina girişine bulaşırsa bu şekilde gebe olmak mümkün mü ? böyle bir durum bakire bir bayanda olursa gebelik olma ihtimali ne kadarıdır, kızlık zarı bozulmadan gebelik olabilir mi, sürtünme yolu ile kan gelirse kızlık zarı bozulur mu ? şeklinde kafanıza takılan soruları cevaplatmak için İstanbul Bakırköy'deki muayenehanemizi  dan arayabilirsiniz, yada WhatsApp  den yazarak güncel fiyat listesi isteyebilirsiniz, veya aşağıdaki linke tıklayarak bana direkt yorum şeklinde soru yollayabilirsiniz, takma isim kullanmanızda sakınca yoktur, bu konularda gizliliğe büyük önem veriyoruz, tüm soru ve yorumlar direkt cep telefonu ekranıma düşüyor, birkaç dakika içinde yanıt yazabiliyorum.

Karşı cinsle sürtünme yolu ile cinsel temas kurduğunuzda erkeğin zevk suyu ile hamile kalınıp kalınamayacağına geri dönersek, cinsel haz duyulduğunda erkekte ereksiyon yani penis sertleşmesi ortaya çıkar ve vajinal girişi kolaylaştırması için prostattan salgılanan lubrikan bir madde penis ucundan dış ortama bırakılır, buna halk arasında zevk suyu denir. Prostat salgısı içinde kayganlığı sağlayan maddeler dışında sperm hücreleri spermatozoalarda bulunur, kendi kuyruklarını sallayarak haraket edebilen bu hücreler adeta kadındaki yumurtanın kimyasal kokusunu alarak oraya doğru yönelirler, bir sperm 15 cm ye kadar yol katedebilir ve bu şekilde yumurtayı dölleyebilir. Sürtünme yolu ile gebe kalma ihtimali gerçek cinsel birleşmeye göre oldukça düşüktür, zevk suyu ile sürtünmeyle gebelik ihtimali sie dahada düşüktür ama sizin başınıza geldiği zaman gerçek olmaktadır.

Bu yazımızda sürtünme yolu ile kızlık zarının bozulabildiğini, bozulma olsun veya olmasın sürtünme yolu ile gebeliğin söz konusu olabileceğini gördük. Konu hakkında detay için WhatsApp  den yazabilirsiniz.

Sürtünme yoluyla hamile kalma olasılığı normal cinsel ilişkiye göre düşüktür, zevk suyundan hamile kalınırmı doktor ? evet, sürtünme yoluyla hamile kalınır mı haydar dümen açıklamaları kıymetli değildir, zevk suyundan hamile kalınırmı haydar dümen açıklamış olsa bile kendisi jinekolog değildir, zevk suyundan hamile kalan varmı ? evet birçok bayan o şekilde gebe kalabiliyor, sürtünme yoluyla hamile kalanlar diğerleri ile aynı gebelik sürecinden geçer, zevk suyundan hamile kalınırmı doktorsitesi ve bizim yorum sayfalarında örnekleri vardır, zevk suyundan hamile kalınırmı uzman tv dede ele alınmıştır.

Popüler Yayınlar