Sürtünme yolu ile hamile kalınır mı ?

Pratik olarak gebelik oluşması için erkek cinsel organının vajinaya tam olarak girmesi ve sperm boşalmasının vajina içine olması gerektiğini düşünebilirsiniz, peki sadece sürtünme yolu ile hamile kalınır mı diye merak edenlere nasıl bir cevap vereceğiz. İşin doğrusu sperm hücreleri kendi kuyrukları vasıtası ile 15 cm ye kadar seyahat edebildiğini göz önüne alırsak hiç birleşme olmadan sadece sürtünme ile, hatta kızlık zarı bile bozulmadan gebelik oluşması mümkündür. Nitekim bu şekilde gebe kalan birçok hasta geliyor ve bizden kızlık zarı bozulmadan kürtaj talep ediyorlar, esnek kızlık zarı varsa bu mümkün oluyor, ama diğer kızlık zarı çeşitlerinde kürtaj için zar üzerinde bir kapak açıp, kürtaj bitince kızlık zarı dikimi ile yeniden bekaret sağlayabiliyoruz.

Evlilik öncesi dönemde bakireliği korumak ama cinsel ateşi biraz olsun tatmin etmek amaçlı sürtünme yolu ile birliktelik son derece sık yaşanıyor, sürtünme eylemi biraz abartıldığında kızlık zarı zedelenmesi veya bekaretin bozulması durumu pekala ortaya çıkabiliyor, dahada ilginci bakirelik bozulmadan sürtünme sebebi ile hamilelik oluşabiliyor, bu durumda genç bayanlar gebe kalabileceklerine ihtimal vermedikleri için adet gecikmesine yeterli önemi vermeyebiliyorlar ve kürtaj yasasına göre belirlenmiş olan 10 haftalık yasal süreyi aştıktan sonra akılları başlarına gelebiliyor, ama ozamanda yapacak birşey kalmıyor.

Bu gibi durumlara düşmemek için tam birleşme yaşamasanız bire karşı cinsle sıvı teması durumlarınız oluyorsa adet günleriniz çok iyi takip etmenizi tavsiye ederim, birkaç günü aşan bir adet gecikmesi söz konusu olduğunda ise hemen gebelik testi ile olayı aydınlatmakta fayda olacaktır.

Sürtünme yoluyla hamile kalınır mı Haydar Dümen açıklamaları konu hakkında uzman olmadığı için pek önemli değildir, sürtünme yoluyla hamile kalınır mı nelerdir diye çok soran oluyor, sürtünme yoluyla cinsel ilişki esnasında zevk suyu ilede hamilelik oluşabilir, sürtünme yoluyla hamile kalınır mı uzmantv video röportajlarda cevaplanmıştır, sürtünme yoluyla hamile kalınır mı nedir bu yazımızda geniş olarak açıkladık, kıyafetle sürtünme yoluyla hamile kalınır mı gibi daha ekstrem soruların cevabı için bize WhatsApp  den ulaşabilirsiniz.

Sürtünme nedir ?

Geniş anlamda önemli bir fizik yasası olan sürtünme eylemini jinekolojik açıdan ele aldığımızda ne anlama geldiği konusunda meraklarımızı gidermek için sürtünme nedir başlıklı yazımı okuyabilirsiniz.

Sürtünme yolu ile cinsel ilişki

Evlilik öncesi dönemde, okul yıllarında bekaretin nikaha saklanması amacı ile yüzeyel temaslardan oluşan seksuel yakınlaşmaları incelemek için sürtünme yolu ile cinsel ilişki konulu yazımı okuyunuz.

Sürtünerek cinsel ilişki pozisyonları

Yüzeyel cinsel temasta kızlık zarının bütünlüğünü koruyarak ilişkide bukunmayla ilgili bilgi almak için sürtünerek cinsel ilişki pozisyonları başlıklı yazıma göz gezdirin.

Sürtünme ile kızlık zarı bozulur mu ?

Kızlık zarının sadece vajina içine cinsel organ, parmak gibi cisimlerin sokulması ile bozulacağını düşünüyorsanız birde sürtünme ile kızlık zarı bozulur mu konulu makalemi okuyunuz.

Sürtünme yolu ile ilişki nasıl olur ?

Tam cinsel ilişki yaşamadan ortaya çıkan seksuel temaslar ve sonuçları hakkında detaylar için sürtünme yolu ile ilişki nasıl olur başlıklı yazıma göz gezdirin.

Kızlık zarı zedelenmesi

Bekaretin bozulması gibi kızlık zarı dikimi dışında geri dönüş yolu olmayan tabloların dışında kendiliğinden iyileşen ve zar bütünlüğüne zarar vermeyen durumları incelemek için kızlık zarı zedelenmesi konulu yazımı okuyunuz.

Kızlık zarı patlaması

Himen yanı bakirelik zarının yırtılması ile ortaya çıkan değişimlere halk arasında birçok isim verilmektedir, olayı detaylı olarak ele almak için kızlık zarı patlaması başlıklı yazımı okuyabilirsiniz.

Kızlık zarı dikimi fiyatları

Bekaretinizi yıllar önce bile kaybetmiş olsanız, üzerine defalarca kürtajda yaptırsanız, hatta bebek bile doğursanız günümüzde yeniden bakire olma konusunda önünüzde herhangi bir engel olmadığını söyleyebilirim, peki bu ameliyatın bütçenize maliyeti kaç para olacak dersiniz, bu konuda kızlık zarı dikimi fiyatları başlıklı anlatımımı okuyabilirsiniz, yada Bakırköy'deki muayenehanemi arayabilirsiniz, veya WhatsApp  den güncel fiyat listemizi isteyebilirsiniz.

Vajina daraltma ameliyatı fiyatları

Cinsel ilişkide tarafların en fazla arzu ettikleri his yüksek derecede temastır, doğumsal olarak veya doğum sonrası vajinal genişleme sebebi ile temas azalması yaşıyorsanız size vajinoplasti ile kalıcı çözüm sunabilirim, ne kadara malolacağını incelemek için vajina daraltma ameliyatı fiyatları konulu yazımı okuyunuz, yada WhatsApp den ameliyat fiyat listemizi isteyiniz.

Labioplasti ameliyatı fiyatları

Cinsel organ girişinizi adeta iki yaprak gibi örten labia minoralarınız standartların üzerinde büyük, sarkık ve şekilsiz ise arzu ettiğiniz şekle getirmek için cerrahi müdahale yapabiliriz, ücretler hakkında fikir edinmek için labioplasti ameliyatı fiyatları başlıklı yazımı inceleyin, yada WhatsApp tan güncel fiyat listesi isteyin.

Genital siğil tedavisi

Masum gibi görünen ama hızla yayılıp cinsel organ içinize kadar sıçrayabilen siğilleriniz varsa bunlarla kolay kolay barışmayın derim, HPV etkeni ile ortaya çıkan bu cinsel hastalığı acilen yoketmek gerekir, zira rahim ağızı kanserine yol açabilir, bu konuda maliyetlere bakmak için genital siğil tedavisi başlıklı yazımı okuyun.

Kürtaj fiyatları

Evlenmeden önce birşekilde gebe kaldıysanız, yada evli ama bebek için müsait değilseniz çocuk aldırmak tek seçenek kalabilir, bu konuda hamilelik haftanıza göre cebinizden ne kadar çıkacağını incelemek için kürtaj fiyatları konulu makalemi okuyun, yada WhatsApp  den güncel fiyat listemizi isteyin.

Kızlık zarı dikimi Kayseri

Kayseri ili ve ilçelerinde himenoplasti, yani kızlık zarı dikimi ameliyatı yapan doktorların kimler olduğunu öğrenmek ve kızlık zarı dikimi ücretlerini öğrenmek için kızlık zarı dikimi Kayseri konulu yazımı inceleyin.
Sürtünme yolu ile hamile kalınır mı konusu için site kullanım kuralları ( sayfalar bölümü )

Popüler Yayınlar